5 januari 2024

Samenwerking met LDL Laundry

Met veel enthousiasme kondigen we onze samenwerking met LDL Laundry aan. Een mooi familiebedrijf dat sinds 1972 actief is in de professionele was- en droogmachines. Inmiddels zijn ze een begrip in de markt. Ze zijn de eerste professionele witgoedpartner die is toegelaten tot de Green Deal Zorg, een initiatief van de Nederlandse overheid dat gericht is op het vergroenen van de zorgsector. Daarnaast is het ook nog eens een Ecovadis gecertificeerd bedrijf.

Door de samenwerking met LDL Laundry bieden we maatwerk aan op het gebied van was-, droog-, strijk- en afwerkapparatuur. LDL Laundry is merkonafhankelijk en heeft een eigen advies-, installatie- en serviceteam beschikbaar. De wasmachines van LDL Laundry omarmen de nieuwste technologieën op het gebied van energiebesparing en waterverbruik, waardoor zowel het water- als energieverbruik geminimaliseerd wordt.

Het duurzaam wassen van kleding, moppen en microvezels wordt nog eenvoudiger met de combinatie van de juiste machine en het juiste product. Het gebruik van middelen zoals het Wasmiddel vloeibaar W&M GreenCare Activ perfectKliks van Werner & Mertz Benelux. Dit product is zowel voorzien van het Europees Ecolabel als het Cradle2Cradle label. KLIKS is een gesloten systeem met een slim verpakkingsontwerp met maximale gebruikersveiligheid en hygiëne. KLIKS wordt d.m.v. een pomp op de wasmachines aangesloten.

De innovatieve wasmachines en wasdrogers van LDL Laundry zijn nu ook zichtbaar in onze winkel, zo geven we je de mogelijkheid om deze geavanceerde, duurzame oplossingen zelf te ervaren. Wil je meer informatie ontvangen over onze wassers of drogers? Kom dan naar onze winkel.

Meer nieuws

 • 20 juni 2024

  Even voorstellen

  Even voorstellen… “De meesten van jullie kennen mij wellicht al […]

 • 13 juni 2024

  Vrijdag 14 juni – De Dag van de Schoonmaker

  Vrijdag 14 juni is een speciale dag: de Dag van […]

 • 22 mei 2024

  Duurzaam toilet- en handdoekpapier

  Wat is er nu allemaal op de markt en waar […]

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.