De technische dienst van Hijman

De machines van Hijman zijn van hoge kwaliteit. Maar ook machines van hoge kwaliteit gaan wel eens stuk. Geen zorgen ‒ ook dan is Hijman er voor je. Het werk moet door. Gelukkig is daar onze technische dienst.

Periodieke keuringen

Sommige materialen moeten periodiek gekeurd worden om optimale veiligheid te kunnen garanderen. Denk bijvoorbeeld aan ladders en vanggordels. Hijman heeft kundig en VCA-gecertificeerd personeel dat deze keuringen in de werkplaats of bij jou op locatie kan uitvoeren. Na de keuring ontvang je een keuringscertificaat. Daarmee kun je aantonen dat je gecontroleerde en gecertificeerde middelen ter beschikking stelt aan medewerkers. Bovendien voorkomt het problemen tijdens een eventuele arbo-inspectie.

Snelle reparatie

Ondanks de kwaliteit die Hijman garandeert kan het voorkomen dat een apparaat of product niet optimaal meer werkt. Om ongemakken zo snel mogelijk te verhelpen biedt Hijman reparaties aan. Je kunt het apparaat langsbrengen in onze winkel, maar we komen ook graag langs op locatie met onze servicebus. We hebben in onze servicebus meer dan 1.000 onderdelen op voorraad.

Weet dat Hijman altijd voor je klaarstaat om het werk door te laten gaan. Als de klus niet kan wachten, hebben we voor noodgevallen een aantal leenmachines staan. Dat is ook glansrijk samenwerken!

Hebben jouw machines of materialen een keuring of reparatie nodig? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.