Dé partner van schoonmaakbedrijven

Rond 1900 startte Simon Abraham Hijman met de verkoop van schoonmaakartikelen. Vanuit zijn bakfiets verkocht hij op de markt natuursponzen, zeemleer en borstelwerk. Nu, meer dan 100 jaar later, zijn we gevestigd in Amsterdam (Duivendrecht) en is Hijman uitgegroeid tot dé partner van schoonmaakbedrijven.

Na Simon Abraham Hijman volgden meerdere generaties in familiebedrijf Hijman. De tweede generatie werd gevormd door Jacob en Louis en in 1960 kwam Salomon Hijman, de derde generatie. De legendarische ‘Sal’ (overleden in 2016) bouwde het bedrijf uit tot een echte groothandel in schoonmaakartikelen. In 1980 werd hij Directeur-grootaandeelhouder en vlak daarna kwam zijn zoon Donald, bij de zaak. In de coulissen staat zijn zoon Nigel (30), actief in de verkoop bij Hijman, als vijfde generatie ook al klaar om op termijn in de voetsporen te treden van zijn vader en opa.

Ruim assortiment schoonmaakproducten

Ons assortiment is in de loop der jaren sterk geëvolueerd en omvat nu ruim 5.000 producten en innovatieve schoonmaakoplossingen. We werken samen met ruim 3.500 tevreden klanten die ons weten te vinden voor het beste advies.

Of je nu een schoonmaakbedrijf, glazenwasser, school of horecaonderneming bent, bij Hijman vind je een uitgebreid assortiment producten, machines en systemen:

  • Papier
  • Reiniging
  • Afval
  • Materialen
  • Glasreiniging
  • PBM
  • Machines

“Ons assortiment bevat ruim 5.000 producten en innovatieve schoonmaakoplossingen.”

“Ons assortiment bevat ruim 5.000 producten en innovatieve schoonmaakoplossingen.”

Aandacht voor het beste schoonmaakresultaat

Het gericht en efficiënt oplossen van elk schoonmaakprobleem begint bij de juiste aandacht. Daarom doen we er alles aan om het leven van schoonmakers zo makkelijk mogelijk te maken. We leveren dankzij onze geweldige chauffeurs producten tot in de werkkast. Ook keurt onze technische dienst periodiek machines, ladders etc., en repareren wij deze wanneer nodig. Om ieders kennis up-to-date te houden organiseren we regelmatig trainingen en workshops. Bij onze winkel kun je 24 uur per dag terecht om osmosewater te tanken.

Persoonlijke aandacht begint bij persoonlijk contact. Daarom kun je altijd terecht bij je eigen accountmanager. Bij elke samenwerking bespreken we alle wensen en eisen. Daarna geven we gericht advies over producten en werkwijzen. We komen graag langs om met je mee te kijken naar specifieke schoonmaakproblemen. En als we er zelf niet uitkomen nemen we de producent mee; samen weten we meer!

Efficiënt online en offline bestellen

Het breedste aanbod van Nederland is te koop in zowel onze fysieke winkel als in onze webshop. Met de beste innovaties en zo nu en dan een mooie aanbieding.

De deuren staan open om in onze moderne winkel innovaties en producten in de professionele schoonmaak uit te proberen. Onze winkelmedewerkers geven persoonlijk advies welke producten leiden tot het beste schoonmaakresultaat. Machines en materialen kunnen we demonstreren.

Je bestelt alle producten ook makkelijk in onze webshop. Onze persoonlijke aanpak vind je ook online terug in de vorm van een persoonlijke omgeving in onze portal. Wij vinden proactief handelen en inzicht geven belangrijk als het gaat om samenwerken en daar is deze portal op ingericht. Binnen de persoonlijke omgeving kunnen bestellingen goedgekeurd en teruggevonden worden, maar er staat ook managementinformatie zoals de orderhistorie, facturen en budgetten.

Interesse in samenwerken met Hijman?