Kennis over schoonmaak delen

Omdat Hijman dé partner is van schoonmaakbedrijven vinden we het belangrijk onze kennis te delen. Onze medewerkers hebben jaren ervaring en leren continu van partners en leveranciers. Die kennis dragen we graag over. Zodat we samen voor het beste schoonmaakresultaat kunnen gaan.

Trainingen en workshops op maat

Naast dat we op ieder moment demonstraties kunnen geven met de producten en machines in onze winkel, hebben we boven onze winkel een speciale trainingsruimte. Hier bieden we trainingen en workshops op maat aan. Dat betekent dat we de trainingen en workshops graag vormgeven op basis van jouw wensen of die van jouw medewerkers. We kunnen bijvoorbeeld trainingen geven over de meest innovatieve machines, duurzame schoonmaakmiddelen, ergonomie of veiligheid. Zowel aan individuen als groepen.

Behoefte aan een training of workshop? Vul het formulier in of neem contact op met je accountmanager.

Onze ruimte is trouwens ook beschikbaar om vergaderingen of teammeetings te organiseren. Eventueel in combinatie met een workshop door één van onze medewerkers.

Hijman_Tork_Startpakket

Tork Luchtverfrisser
startpakket

Van €131,13 voor

€ 77,92

“We kunnen bijvoorbeeld trainingen geven over de meest innovatieve machines, duurzame schoonmaakmiddelen, ergonomie of veiligheid.”

Hijman-innovatiedagen

Zo nu en dan organiseren we innovatiedagen voor onze klanten. De naam zegt het al: we vertellen meer over en demonstreren de nieuwste trends en innovaties binnen de schoonmaakbranche.

Altijd op de hoogte blijven van nieuwe innovatiedagen en het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Interesse in samenwerken met Hijman?

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.