Persoonlijke hulp en schoonmaakadvies

Hijman is meer dan een groothandel. We hebben een ontzettend breed assortiment, maar we begrijpen dat het soms lastig kan zijn het juiste product te kiezen of de beste aanpak voor een klus te bepalen. Daarom staan onze medewerkers voor je klaar.

Gratis Hijman hygiëne-check

Benieuwd of jouw schoonmaakroutines, -middelen en -materialen nog helemaal up-to-date zijn of dat er zaken makkelijker en efficiënter kunnen? Wij komen graag bij je langs om je te adviseren. We bespreken dan samen je huidige schoonmaakmiddelen en -materialen en we kijken naar je schoonmaakprocessen. Na dit gesprek ontvang je een vrijblijvend advies op maat voor optimalisaties en suggesties voor passende producten.

Wil je graag dat er iemand van Hijman langs komt?

Hulp of een demonstratie in onze winkel

Wij vinden het erg belangrijk je te helpen en te adviseren. Want elke schoonmaakklus is anders. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen. Er staat altijd een verse kop koffie of een koud drankje voor je klaar en onze winkelmedewerkers nemen alle tijd voor je. Welk middel moet je hebben voor die ene lastige vlek? Een demonstratie van de nieuwste schoonmaakmachine? Wij zijn pas tevreden als jij weet wat je nodig hebt!

Persoonlijk contact met Hijman

Wij kunnen het beste advies geven omdat we jarenlang ervaring hebben en continu leren van partners en leveranciers. Al die kennis komt via onze accountmanagers en servicemedewerkers bij jou terecht.Heb je een schoonmaakprobleem op locatie; een vlek die niet uit het tapijt gaat of tegels die maar niet schoon worden? Dan komen we langs om het probleem met eigen ogen te bekijken en zorgen we voor een oplossing. Doe je mee aan een aanbesteding? Dan leveren we graag de input om deze binnen te halen. En ga je schoonmaken bij een nieuwe klant of op een nieuwe locatie? Laten we dan samen de beste aanpak bepalen. Want samenwerken geeft glans!

Interesse in samenwerken met Hijman?

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.