Welkom in de winkel van Hijman

Onze winkel is het uithangbord van Hijman; we zijn er trots op! Een winkel waar je nog gewoon kunt langskomen voor persoonlijk advies en om producten vast te houden en uit te proberen. Natuurlijk, je kunt ook bestellen in onze webshop. Maar daar kunnen we je niet de hand schudden, een kop koffie aanbieden en onze producten en machines demonstreren.

Breed assortiment schoonmaakproducten

De winkel van Hijman heeft misschien wel het breedste assortiment van Nederland. We horen weleens zeggen ‘Als Hijman het niet heeft, dan heeft niemand het’ en dat spreken we niet tegen. In onze winkel hebben we meer dan 2.500 producten op voorraad.

Met zo’n breed aanbod begrijpen wij dat het lastig kan zijn om het beste product voor jouw schoonmaakklus te vinden. Maar daar zijn onze medewerkers voor. Zij staan voor je klaar om elke vraag zo kundig mogelijk te beantwoorden en te adviseren over producten en machines die het beste resultaat leveren.

Hijman
De Flinesstraat 26
1114 AL Amsterdam- Duivendrecht

Openingstijden winkel:
Ma – vrij 08:00 – 17:00

020 66 59 501
verkoop@hijman.nl

De deuren van onze winkel staan van maandag tot en met vrijdag al vanaf 8.00 uur voor je open. Naast alles wat je maar nodig hebt voor elke schoonmaakklus, geven we in onze winkel trainingen en workshops. Machines die gekeurd of gerepareerd moeten worden door onze technische dienst kun je afgeven in onze winkel. Je kunt er ook bestellingen uit de webshop afhalen. En wist je dat je bij onze winkel ook 24 uur per dag osmosewater kunt tanken?

Kortom, in onze schitterende winkel vind je alles onder één dak. Zien we je snel?

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.