20 juni 2024

Even voorstellen

Even voorstellen…

“De meesten van jullie kennen mij wellicht al van onze prachtige winkel, waar ik al meer dan 10 jaar werkzaam ben. Voor diegenen die mij nog niet kennen, laat ik me mezelf even voorstellen.”

Mijn naam is Marco van der Linden, 46 jaar oud en woonachtig in Huizen. Ik ben al bijna 20 jaar gelukkig getrouwd met Kim en samen zijn we de trotse ouders van Lucas en Tim.

In mijn vrije tijd geniet ik het liefst van quality time met mijn gezin en vrienden. Een groot deel van mijn tijd besteed ik op de voetbalclub, waar ik samen met vrienden de JO 18-1 van Zuidvogels train en begeleid, en samen met mijn jongste zoon Tim de JO 11-3 coach. Hoewel dit veel vrije tijd in beslag neemt, geeft het me ook enorm veel ontspanning en voldoening.

Daarnaast ga ik graag met mijn vrouw op pad, of het nu is voor een dagje winkelen, een concert bezoeken of samen een hapje eten. Stilzitten is niet echt aan mij besteed!

Het is geweldig om deel uit te maken van het team Hijman en ik kijk ernaar uit om jullie allemaal te blijven ontmoeten in onze winkel.

Meer nieuws

 • 20 juni 2024

  Even voorstellen

  Even voorstellen… “De meesten van jullie kennen mij wellicht al […]

 • 13 juni 2024

  Vrijdag 14 juni: De Dag van de Schoonmaker

  Vrijdag 14 juni is een speciale dag: de Dag van […]

 • 22 mei 2024

  Duurzaam toilet- en handdoekpapier

  Wat is er nu allemaal op de markt en waar […]

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.