12 maart 2024

Nu bij Hijman: BlackSatino GreenGrow

Als dé partner voor schoonmaakbedrijven streven we er voortdurend naar om onze impact op het milieu te minimaliseren en een positieve verandering teweeg te brengen in onze industrie. Daarbij vinden we het belangrijk om producten aan te bieden die een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Onze nieuwe samenwerking met Black Satino GreenGrow is een voorbeeld van ons streven om voorop te lopen in duurzaamheid. Deze samenwerking is gebaseerd op gedeelde waarden en visie: het verminderen van onze ecologische voetafdruk door innovatieve en effectieve oplossingen.

Blacksatino GreenGrow is een duurzame premium productlijn voor hygiënepapier. Er wordt gebruik gemaakt van alternatieve grondstoffen uit oud papier en Miscanthus, een van de meest duurzame primaire vezels ter wereld. Het resultaat is een bijzonder zacht, sterk absorberend en ongebleekt toilet- en handdoekpapier dat meetbaar goed is voor het milieu. De ecologische voetprint van het Micanthusvezel is 65% kleiner dan die van de gemiddelde houtvezel.

Onze samenwerking met BlackSatino GreenGrow laat niet alleen onze inzet voor duurzaamheid zien, maar benadrukt ook ons streven naar innovatie en vooruitgang binnen onze industrie. Samen zullen we niet alleen onze eigen ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook een inspiratie zijn voor anderen in onze sector om soortgelijke initiatieven te omarmen.

De producten van BlackSatino GreenGrow vind je nu in ons assortiment.

Meer nieuws

 • 20 juni 2024

  Even voorstellen

  Even voorstellen… “De meesten van jullie kennen mij wellicht al […]

 • 13 juni 2024

  Vrijdag 14 juni – De Dag van de Schoonmaker

  Vrijdag 14 juni is een speciale dag: de Dag van […]

 • 22 mei 2024

  Duurzaam toilet- en handdoekpapier

  Wat is er nu allemaal op de markt en waar […]

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.