5 January 2024

Nu bij Hijman: BlackSatino GreenGrow

Als dé partner voor schoonmaakbedrijven streven we er voortdurend naar om onze impact op het milieu te minimaliseren en een positieve verandering teweeg te brengen in onze industrie. Daarbij vinden we het belangrijk om producten aan te bieden die een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Onze nieuwe samenwerking met Black Satino GreenGrow is een voorbeeld van ons streven om voorop te lopen in duurzaamheid. Deze samenwerking is gebaseerd op gedeelde waarden en visie: het verminderen van onze ecologische voetafdruk door innovatieve en effectieve oplossingen.

Blacksatino GreenGrow is een duurzame premium productlijn voor hygiënepapier. Er wordt gebruik gemaakt van alternatieve grondstoffen uit oud papier en Miscanthus, een van de meest duurzame primaire vezels ter wereld. Het resultaat is een bijzonder zacht, sterk absorberend en ongebleekt toilet- en handdoekpapier dat meetbaar goed is voor het milieu. De ecologische voetprint van het Micanthusvezel is 65% kleiner dan die van de gemiddelde houtvezel.

Onze samenwerking met BlackSatino GreenGrow laat niet alleen onze inzet voor duurzaamheid zien, maar benadrukt ook ons streven naar innovatie en vooruitgang binnen onze industrie. Samen zullen we niet alleen onze eigen ecologische voetafdruk verkleinen, maar ook een inspiratie zijn voor anderen in onze sector om soortgelijke initiatieven te omarmen.

De producten van BlackSatino GreenGrow vind je nu in ons assortiment.

Meer nieuws

 • 8 January 2024

  Een frisse start in 2024

  Het valt je waarschijnlijk al op dat onze website volledig […]

 • 5 January 2024

  Maak nu kennis met de Switch

  Werner & Mertz Professional, een toonaangevende naam in duurzame reinigingsoplossingen, […]

 • 5 January 2024

  Nu bij Hijman: BlackSatino GreenGrow

  Als dé partner voor schoonmaakbedrijven streven we er voortdurend naar […]

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.