5 January 2024

Maak nu kennis met de Switch

Werner & Mertz Professional, een toonaangevende naam in duurzame reinigingsoplossingen, heeft onlangs een nieuw doseer- en navulsysteem onthuld. Met dit nieuwe systeem, bekend als de Switch, zetten ze een belangrijke stap voorwaarts in duurzaamheid en efficiëntie binnen de schoonmaakindustrie.

Het innovatieve doseer- en navulsysteem biedt een slimme en milieuvriendelijke oplossing voor het doseren en bijvullen van reinigingsmiddelen. Het systeem is ontworpen met een duidelijke visie: de ecologische voetafdruk verminderen zonder in te leveren op reinigingskracht en efficiëntie.

Bij de Switch ligt de focus op precisie. De ultrageconcentreerde formulering voldoet aan de hoogste duurzaamheidseisen en vermindert het gebruik van reinigingsmiddelen. Door de exacte dosering van reinigingsmiddelen te garanderen, minimaliseert het niet alleen verspilling, maar vermindert het ook de impact op het milieu. De navulpouch bespaart in vergelijking met een fles tot 85% verpakkingsvolume en garandeert zeer goede recyclebaarheid.

Het systeem is niet alleen gericht op milieuvriendelijkheid, maar biedt ook praktische voordelen voor gebruikers. De eenvoudige bediening en de mogelijkheid om precies de juiste hoeveelheid product te doseren, verhoogt de efficiëntie en bespaart kosten op lange termijn.

De Switch toont aan dat zelfs kleine veranderingen in de schoonmaakindustrie een aanzienlijke impact kunnen hebben op het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid. Het ‘Klein hefboom, Grote impact’-systeem belooft niet alleen een schonere toekomst, maar laat ook zien hoe innovatie en toewijding de normen in de sector kunnen veranderen.

De producten van Green Care met het nieuwe Switch-systeem vind je nu op onze webshop of in onze winkel.

Meer nieuws

 • 8 January 2024

  Een frisse start in 2024

  Het valt je waarschijnlijk al op dat onze website volledig […]

 • 5 January 2024

  Maak nu kennis met de Switch

  Werner & Mertz Professional, een toonaangevende naam in duurzame reinigingsoplossingen, […]

 • 5 January 2024

  Nu bij Hijman: BlackSatino GreenGrow

  Als dé partner voor schoonmaakbedrijven streven we er voortdurend naar […]

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.