8 januari 2024

Een frisse start in 2024

Het valt je waarschijnlijk al op dat onze website volledig vernieuwd is. Bij Hijman kijken we vol trots terug op meer dan 100 jaar aan ervaring als dé partner voor schoonmaakbedrijven. Maar we denken ook aan de toekomst. Het was tijd om onszelf een opfrisbeurt te geven.

 

Afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling en we zijn nu verheugd om onze sprankelende nieuwe website te onthullen. Vanaf nu vind je op Hijman.nl alle informatie over Hijman en de diensten die we bieden. Als je producten wil bestellen, kan dat voortaan gemakkelijk via webshop.hijman.nl.

 

We nodigen je uit om onze nieuwe website te verkennen en te ontdekken op welke manieren Hijman allemaal voor jou klaar staat. Wist je bijvoorbeeld al dat we ook machines keuren en repareren, trainingen en workshops op maat geven en je 24/7 bij ons terecht kan om osmosewater te tanken?

 

Deze nieuwe uitstraling zal je vanaf nu overal terugzien, van onze winkel tot alle online communicatie. We zijn enthousiast over deze stap voorwaarts en kijken er naar uit om ook in dit nieuwe jaar samen aan de slag te gaan. Samen bereiken we het schoonste eindresultaat.

Meer nieuws

 • 20 juni 2024

  Even voorstellen

  Even voorstellen… “De meesten van jullie kennen mij wellicht al […]

 • 13 juni 2024

  Vrijdag 14 juni: De Dag van de Schoonmaker

  Vrijdag 14 juni is een speciale dag: de Dag van […]

 • 22 mei 2024

  Duurzaam toilet- en handdoekpapier

  Wat is er nu allemaal op de markt en waar […]

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.