8 January 2024

Een frisse start in 2024

Het valt je waarschijnlijk al op dat onze website volledig vernieuwd is. Bij Hijman kijken we vol trots terug op meer dan 100 jaar aan ervaring als dé partner voor schoonmaakbedrijven. Maar we denken ook aan de toekomst. Het was tijd om onszelf een opfrisbeurt te geven.

 

Afgelopen jaar hebben we achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe uitstraling en we zijn nu verheugd om onze sprankelende nieuwe website te onthullen. Vanaf nu vind je op Hijman.nl alle informatie over Hijman en de diensten die we bieden. Als je producten wil bestellen, kan dat voortaan gemakkelijk via webshop.hijman.nl.

 

We nodigen je uit om onze nieuwe website te verkennen en te ontdekken op welke manieren Hijman allemaal voor jou klaar staat. Wist je bijvoorbeeld al dat we ook machines keuren en repareren, trainingen en workshops op maat geven en je 24/7 bij ons terecht kan om osmosewater te tanken?

 

Deze nieuwe uitstraling zal je vanaf nu overal terugzien, van onze winkel tot alle online communicatie. We zijn enthousiast over deze stap voorwaarts en kijken er naar uit om ook in dit nieuwe jaar samen aan de slag te gaan. Samen bereiken we het schoonste eindresultaat.

Meer nieuws

 • 8 January 2024

  Een frisse start in 2024

  Het valt je waarschijnlijk al op dat onze website volledig […]

 • 5 January 2024

  Maak nu kennis met de Switch

  Werner & Mertz Professional, een toonaangevende naam in duurzame reinigingsoplossingen, […]

 • 5 January 2024

  Nu bij Hijman: BlackSatino GreenGrow

  Als dé partner voor schoonmaakbedrijven streven we er voortdurend naar […]

Hijman-nieuws

Op de hoogte blijven van aanbiedingen en de nieuwste innovaties? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.