Onze winkel

2500 producten op voorraad
Ons ultieme doel was om een winkel te creëren met een buitengewone diversiteit aan middelen en materialen. Dat was ons idee, en dat is gelukt. Met een assortiment van meer dan 2500 verschillende artikelen inclusief aanbiedingen zetten wij de toon.

Van afwasborstel, toiletpapier, vloertrekker, afvalzak tot aan een grote schrob-zuigmachine: u vindt het in ons assortiment. Wij spreken wel eens uit: “Als Hijman het niet heeft, heeft niemand het”. Dat blijkt vaak te kloppen. Zo kunt u erop rekenen dat u vindt wat u nodig heeft voor uw schoonmaakwerkzaamheden. U tevreden, uw klanten tevreden, wij tevreden.

Tip: alvast via onze website bestellen en in de winkel ophalen wanneer u wilt? Met de Hijman Fast Pick-up Service zorgen wij ervoor dat de bestelling op het gewenste moment voor u klaar staat.

Demonstraties
Hijman heeft meer dan 100 jaar kennis in huis. Die delen wij graag met onze klanten. Wilt u weten wat voor u de beste reinigingsmethode is? Bent u op zoek naar een passende machine voor uw schoonmaakklus? Wij demonstreren graag de nieuwste oplossingen! zowel bij u op kantoor, bij uw klant of bij ons in de winkel. Vraag gerust naar de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verkoop: 020-6659101 (toets 1).

Innovaties
Onze winkel is de plek waar u de laatste trends en innovaties in schoonmaakland kunt ontdekken en uitproberen. Hijman organiseert regelmatig workshops en speciale vakdagen voor haar klanten, waarbij wij innovatieve oplossingen demonstreren en uitleggen.

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Dorine of Femke. Of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.