Onze winkel

Een winkel met een zeer grote diversiteit aan middelen en materialen. Dat was ons idee, en dat is gelukt. Met een assortiment van meer dan 2500 verschillende artikelen zetten wij de toon. Vanzelfsprekend vindt u al onze aanbiedingen ook in onze winkel.

Of het nu gaat om een afwasborstel, toiletpapier, vloertrekker, afvalzak of een grote schrobzuigmachine: wij hebben het. Wij zeggen wel “Als Hijman het niet heeft, heeft niemand het”. Dat blijkt vaak te kloppen. Zo kunt u erop rekenen dat u vindt wat u nodig heeft voor uw schoonmaakwerkzaamheden. U tevreden, uw klanten tevreden, wij tevreden.

Tip: alvast via onze website bestellen en in de winkel ophalen wanneer u wilt? Met de Hijman Fast Pick Up Service zorgen wij ervoor dat de bestelling op het gewenste moment voor u klaar staat.

Hijman heeft meer dan 100 jaar kennis in huis. Die delen wij graag met onze klanten. Wilt u weten wat voor u de beste reinigingsmethode is? Bent u op zoek naar een passende machine voor uw schoonmaakklus? Wij demonstreren graag de nieuwste oplossingen, zowel bij u op kantoor, bij uw klant of bij ons in de winkel. Vraag naar de mogelijkheden. Neem contact op met onze afdeling verkoop: 020-6659101 (toets 1).

Onze winkel is de plek waar u de laatste innovaties in schoonmaakland kunt bewonderen en uitproberen. Hijman organiseert regelmatig workshops en speciale vakdagen voor haar klanten, waarbij wij innovatieve oplossingen demonstreren en uitleggen.

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.