Bedrijf: Wiegmans Facilitaire Diensten

Diensten: In veel organisaties is schoonmaken een zorg en wordt het uitbesteedt. Wiegmans is gespecialiseerd in schoonmaakonderhoud! Samen met de klant kijken we hoe de kwaliteit en beleving op een mooie manier ingericht kunnen worden. De kracht van onze dienstverlening is onze flexibiliteit. In drukke of minder drukke tijden kan een contract gemakkelijk worden uitgebreid of teruggebracht worden. Hierdoor heb je geen last van langlopende contracten. Op deze manier behoudt je grip op je eigen schoonmaakonderhoud, kwaliteit en kosten.

Bedrijfsfilosofie: “Wat je hebt, moet je houden!” Dat houdt in; Dat je een klant voor altijd wilt houden en er alles voor moet doen om de samenwerking op lange termijn voort te zetten!

Aantal medewerkers: >240

Waarom samenwerken met Hijman? Wij doen al jaren zaken met Hijman schoonmaakartikelen voor hun uitgebreide aanbod, leveringssnelheid, werkkast leveringen, snelle feedback, eerlijkheid, duidelijkheid en vooral voor het prettige en persoonlijke contact. Het online bestellen via de portal en met klant specifieke bestellijsten zorgt ervoor dat wij bijna 0% verkeerd bestelde leveringen hebben. Wij zouden Hijman dan ook zeker willen adviseren.

Wat is kenmerkend aan het zaken doen met Hijman?

  • Persoonlijk contact

  • Uitgebreid aanbod

  • Eerlijkheid

  • Eigen bestellijsten

  • Leveringssnelheid

Op de foto: Rob Nap

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Dorine of Femke. Of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.