Bedrijf: Van der Sluis Dienstverlening. Schoonmakers met emotie.

Diensten: Van der Sluis Dienstverlening wil een naadloze aansluiting zijn op uw onderneming. Daarom bieden wij een breed assortiment van diensten aan, om u van zoveel mogelijk zaken, m.b.t. het onderhoud van uw bedrijfspand, te ontzorgen.

Voor elk onderdeel van dit assortiment, staat een team van getrainde en enthousiaste medewerkers klaar om dit zo goed als mogelijk uit te voeren. Of het nu gaat om het onderhouden van uw kantoor, schoonhouden van een productieruimte of het verzorgen van maaltijden in uw bedrijfsrestaurant, we hebben het allemaal!

Bedrijfsfilosofie: Van der Sluis stelt betrokkenheid met de klanten voorop. Door de betrokkenheid van onze regiomanagers en rayonleiders bij u als opdrachtgever en de korte lijnen tussen hen en de schoonmakers, heeft u geen omkijken meer naar een schone werkomgeving.

Aantal medewerkers: > 50 

Waarom samenwerken met Hijman? Peter van der Sluis: Ik ken Hijman al sinds de jaren '80. Toen ik in 1992 voor mijzelf begon, sprak ik Sal Hijman over de benodigde materialen en middelen. Omdat ik nog al krap bij kas zat, zei Sal: "Betaal maar als je geld hebt, het komt wel goed". Dat was een fijne start van onze samenwerking! Ik ga er vanuit dat de junioren dat voortzetten.

Wat is kenmerkend aan het zaken doen met Hijman?

  • Sociaal

  • Vakkundig

  • Meedenken

  • Behulpzaam

Op de foto v.l.n.r. Peter v/d Sluis en Nick v/d Sluis

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Dorine of Femke. Of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.