Reiniging

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 89

Pagina
 1. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  200228
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren. pH-waarde 7.
 2. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Doseer
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Doseer
  200246
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger, met handige doseerdop. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren. pH-waarde 7.
 3. Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd Doseer
  Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd Doseer
  998644
  Comtesse Trapschoon trappenhuisreiniger, verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. Kan worden toegepast op de meeste oppervlakken zoals beton, kunststof en aluminium.
 4. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  200257
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren.
 5. Vloerreiniger Comtesse Flora clean
  Vloerreiniger Comtesse Flora clean
  200270
  Comtesse Flora Clean, geurreiniger met een breed spectrum aan reinigend en ontvettend vermogen. Zeer sterk geparfumeerd. Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken.
 6. Vloerreiniger Tana Greencare Tanet alcoSmart
  Vloerreiniger Tana Greencare Tanet alcoSmart
  821023
  Tana Greencare Tanet alcoSmart, zeer krachtige en milieuvriendelijke vloer- en oppervlakkenreiniger. Verwijdert efficiënt vuil en vet van verschillende vloersoorten. Laat een frisse geur na van pompelmoes. Voorzien van speciale membraam-dop.
 7. Vloeronderhoudsmiddel Tana Greencare Tawip novoSmart
  Vloeronderhoudsmiddel Tana Greencare Tawip novoSmart
  821024
  Tana Greencare Tawip novoSmart, zeer krachtig en milieuvriendelijk verzorgend reinigingsmiddel voor vloeren. 2-in-1 formule met zelfglanzende bestanddelen die de vloer voedt voor een verhoogde bescherming. Reinigt de vloer en laat een antislip-film achter. Voorzien van speciale membraam-dop.
 8. Vloerreiniger Tana Greencare Tawip Vioclean
  Vloerreiniger Tana Greencare Tawip Vioclean
  998716
  Tana Tawip Vioclean, duurzame ontwikkelde ecologische vloerreiniger met extra verzorgend effect en uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Voorzien van een natuurlijke, vette kokosnootzeep, die vloeren beschermt tegen uitloogeffecten en een beschermfilm achterlaat met antistatische eigenschappen.
 9. Ontschuimer Tana Ultan Foam-Ex
  Ontschuimer Tana Ultan Foam-Ex
  821017
  Tana Ultan Foam-Ex, ontschuimingsmiddel. Voorkomt schuimvorming en verwijdert bestaand schuim in de afvalwatertanks van sproei-extractiemachines, waterzuigers en schrobzuigmachines.
 10. Vloer en oppervlakkenreiniger Tana Aroma Intense Everest
  Vloer en oppervlakkenreiniger Tana Aroma Intense Everest
  821012
  Tana Aroma Intense Everest, geparfumeerd neutraal reinigingsmiddel, te gebruiken als vloer- en interieurreiniger. Reinigt en laat een langdurig en intensief parfum achter in de ruimte. Everest combineert de frisse geur van een bos met een vleugje citrus.
 11. Vloer en oppervlakkenreiniger Tana Aroma Intense Ivedor
  Vloer en oppervlakkenreiniger Tana Aroma Intense Ivedor
  821013
  Tana Aroma Intense Ivedor, geparfumeerd neutraal reinigingsmiddel, te gebruiken als vloer- en interieurreiniger. Reinigt en laat een langdurig en intensief parfum achter in de ruimte. Ivedor heeft een frisse oceaangeur gecombineerd met exotisch fruit en bloemen.
 12. Vloerreiniger Taski Jontec ProMulti
  Vloerreiniger Taski Jontec ProMulti
  700950
  Taski Jontec ProMulti, zeer krachtige vloerreiniger. Geschikt voor de reiniging van vloeren in supermarkten, parkeerplaatsen e.d. en eveneens geschikt voor industriële reiniging.
 13. Vloerreiniger Profi6 pH neutraal
  Vloerreiniger Profi6 pH neutraal
  110020
  Profi6 pH neutraal, dagelijks- en periodieke reiniger voor vrijwel alle vloeren. Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken, verwijdert snel en eenvoudig alle vervuiling.

  De oppervlakteactieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia. Gegevens ter ondersteuning van deze bewering worden ter beschikking van de bevoegde autoriteiten van de lidstaten gehouden en zullen aan hen beschikbaar worden gesteld na een rechtstreeks verzoek of op verzoek van een producent van detergentia.
 14. Vloer en oppervlaktereiniger Tana Aroma Intense Lounge
  Vloer en oppervlaktereiniger Tana Aroma Intense Lounge
  821000
  Tana Aroma Intense Lounge, geparfumeerd neutraal reinigingsmiddel met zeer langdurig en intensief parfum. Voor alle waterbestendige oppervlakken en vloeren.
 15. Reinigings- en ontvettingsmiddel Profi6 LF laagschuimend
  Reinigings- en ontvettingsmiddel Profi6 LF laagschuimend
  110010
  Profi6 LF, reiniger en ontvetter, laagschuimend. Speciaal ontwikkeld voor het gebruik in schrobzuigmachines en hogedrukreinigers. Verwijdert snel vet, vuil, olie, roet e.d. van gelakte en ongelakte oppervlakken.

  De oppervlakteactieve stof(fen) in dit preparaat voldoet(n) aan de criteria voor biologische afbreekbaarheid vastgelegd in Verordening (EG) nr. 648/2004 betreffende detergentia. Gegevens ter ondersteuning van deze bewering worden ter beschikking van de bevoegde autoriteiten van de lidstaten gehouden en zullen aan hen beschikbaar worden gesteld na een rechtstreeks verzoek of op verzoek van een producent van detergentia.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 89

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.