Bescherming

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 44

Pagina
Pagina
 1. Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  200719
  Comtesse Miral satijn, metaal gebonden zijdeglans polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, PVC, vinyl en parket.
 2. Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  200715
  Comtesse Nobriel mat, metaal gebonden matglanzende polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, vinyl, PVC en parket.
 3. Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  200721
  Comtesse Strana hoogglans, metaal gebonden hoogglans polymeer voor het verzegelen van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, parket, vinyl en PVC.
 4. Vloerwas Tana Greencare Longlife Complete
  Vloerwas Tana Greencare Longlife Complete
  999420
  Tana Greencare Longlife Complete, ultra krachtige vloerwas. Geschikt voor universeel gebruik op alle vloeren die van een coating kunnen worden voorzien. Voorzien van Nordic Swan keurmerk. Mag niet worden gebruikt op gepolijste stenen vloeren, grestegels noch op niet-verzegeld hout.
 5. Vloerwas Tana Greencare Longlife Polish
  Vloerwas Tana Greencare Longlife Polish
  998767
  Tana Greencare Longlife Polish, milieuvriendelijke vloeremulsie voor alle beschermbare vloerbedekkingen, zoals linoleum, marmoleum etc. Speciaal samengesteld volgens de principes van duurzame ontwikkeling. Geeft een zeer mooie hoogglans en heeft een hoge slijtvastheid. Eenvoudig te verwijderen en voorzien van antislipeffect. Niet gebruiken op vloeren van gepolijste steen, keramische tegels en niet verzegeld parket.
 6. Vloerwasemulsie I-Wax geparfumeerd
  Vloerwasemulsie I-Wax geparfumeerd
  970722
  I-Wax polymeervervanger. Als het I-WAX programma goed wordt toegepast, behoort polymeren tot het verleden. Bespaard tot wel 70% op het vloeronderhoud. Hoog geconcentreerd 1:100. Vervangt alle andere vloeronderhoudsproducten en is zelfs goedkoper. Voorzien van het Eco Label Nordic Swan. Duurzaam vloeronderhoud. Toepasbaar op alle harde vloeren, linoleum,PVC, rubber ( noppen ) hout, terazzo enz.
 7. Vloerwas Tana Greencare Longlife Matt
  Vloerwas Tana Greencare Longlife Matt
  821130
  Tana Longlife Matt, doeltreffende emulsie met een matte uitstraling. Bijzonder geschikt voor gebruik in zorginstellingen dankzij de slipresistentie.
 8. Vloerverzegelaar Diversey Carefree Undercoat F2h
  Vloerverzegelaar Diversey Carefree Undercoat F2h
  700945
  Diversey Carefree Undercoat, watergebaseerde vloerverzegelaar voor de basisbehandeling van bijna alle soorten poreuze harde vloeren. Ook geschikt als poriënvuller.
 9. * Vloerwas Tana Longlife Megla zelfglansemulsie
  * Vloerwas Tana Longlife Megla zelfglansemulsie
  821125
  Tana Longlife Megla, langdurige zelfglansemulsie. Vormt een harde, maar soepele beschermfilm met een zeer goede hechting.
 10. Vloerwas Tana Longlife Diamond Hoogglans
  Vloerwas Tana Longlife Diamond Hoogglans
  821110
  Tana Ultan Longlife Diamond, hoogglanzende, zeer duurzame verzorgingsdispersie. Vormt een harde en zeer robuuste beschermfilm op de vloer met een enorme weerstand. Snel een eenvoudig te verwerken. Uitstekend geschikt voor de basisverzorging van PVC, linoleum en speciale kunststoffen.
 11. Poriënvuller Tana Longlife Primer
  Poriënvuller Tana Longlife Primer
  821100
  Tana Ultan Longlife Primer, duurzame poriënvuller. Zeer goed bestand tegen water en zepen. De verzorgende eindlaag is zeer goed bestand tegen intensief schoonmaakwerk. Geschikt voor alle poreuze en absorberende vloeren, met uitzondering van rubber.
 12. Vloerwas Taski Jontec ESD
  Vloerwas Taski Jontec ESD
  409116
  Taski Jontec ESD, statisch absorberende vloerwas. Speciaal ontwikkeld om elektrostatische ladingen van een vloer te absorberen of om de geleiding van een vloer te herstellen.
 13. Vloerwas Tana Longlife B 250
  Vloerwas Tana Longlife B 250
  821030
  Tana Ultan Longlife B 250, reinigende en verzorgende dispersie voor universeel gebruik. Zowel geschikt voor de basis- en onderhoudsreiniging. Uitstekend geschikt voor alle waterbestendige vloeren.
 14. vloerreiniger Tana Tawip Galaxy dweilwas
  vloerreiniger Tana Tawip Galaxy dweilwas
  999916
  Tana Tawip Galaxy, vloerreiniger met polyvalente eigenschappen. Reinigt en boent in één bewerking. Beschermt de vloer met een lichte antislip laag.
 15. Vloerwas Tana Longlife Stone t.b.v. stenen vloeren
  Vloerwas Tana Longlife Stone t.b.v. stenen vloeren
  821090
  Longlife Stone, hoogglanzende en extreem duurzame onderhoudsdispersie voor alle natuurstenen en kunststenen vloeren.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 44

Pagina
Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.