Vloer

Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 144

Pagina
 1. Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  Vloerwas Comtesse Miral zijdeglans
  200719
  Comtesse Miral satijn, metaal gebonden zijdeglans polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, PVC, vinyl en parket.
 2. Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  Vloerwas Comtesse Nobriel Mat
  200715
  Comtesse Nobriel mat, metaal gebonden matglanzende polymeer voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, vinyl, PVC en parket.
 3. Vloerstripper Comtesse Remov
  Vloerstripper Comtesse Remov
  200711
  Comtesse Remov, vloerstripper voor verwijdering van was- en polymeerlagen op water-ongevoelige vloeren.
 4. Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  Vloerwas Comtesse Strana hoogglans
  200721
  Comtesse Strana hoogglans, metaal gebonden hoogglans polymeer voor het verzegelen van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, parket, vinyl en PVC.
 5. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  200228
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren. pH-waarde 7.
 6. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Doseer
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Doseer
  200246
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger, met handige doseerdop. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren. pH-waarde 7.
 7. Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd Doseer
  Trappenhuisreiniger Comtesse Trapschoon geparfumeerd Doseer
  998644
  Comtesse Trapschoon trappenhuisreiniger, verwijdert moeiteloos dierlijke en plantaardige vetten en oliën, zetmeel etc. Kan worden toegepast op de meeste oppervlakken zoals beton, kunststof en aluminium.
 8. Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  Vloerreiniger Comtesse Future Univloer Universeel
  200257
  Comtesse Future Univloer Universeel, ecologische neutrale vloerreiniger. Bevat speciale wasactieve bestanddelen voor een gegarandeerde reinigende werking. Droogt streeploos op en geeft een stralende glans. Verwijdert moeiteloos diverse vervuilingen met een optimale milieuvriendelijkheid. Geschikt voor alle waterbestendige vloeren.
 9. Vloerreiniger Comtesse Flora clean
  Vloerreiniger Comtesse Flora clean
  200270
  Comtesse Flora Clean, geurreiniger met een breed spectrum aan reinigend en ontvettend vermogen. Zeer sterk geparfumeerd. Geschikt voor alle waterbestendige oppervlakken.
 10. Vloerreiniger Tana Greencare Tanet alcoSmart
  Vloerreiniger Tana Greencare Tanet alcoSmart
  821023
  Tana Greencare Tanet alcoSmart, zeer krachtige en milieuvriendelijke vloer- en oppervlakkenreiniger. Verwijdert efficiënt vuil en vet van verschillende vloersoorten. Laat een frisse geur na van pompelmoes. Voorzien van speciale membraam-dop.
 11. Vloeronderhoudsmiddel Tana Greencare Tawip novoSmart
  Vloeronderhoudsmiddel Tana Greencare Tawip novoSmart
  821024
  Tana Greencare Tawip novoSmart, zeer krachtig en milieuvriendelijk verzorgend reinigingsmiddel voor vloeren. 2-in-1 formule met zelfglanzende bestanddelen die de vloer voedt voor een verhoogde bescherming. Reinigt de vloer en laat een antislip-film achter. Voorzien van speciale membraam-dop.
 12. Vloerreiniger Tana Greencare Tawip Vioclean
  Vloerreiniger Tana Greencare Tawip Vioclean
  998716
  Tana Tawip Vioclean, duurzame ontwikkelde ecologische vloerreiniger met extra verzorgend effect en uitzonderlijke milieu-eigenschappen. Voorzien van een natuurlijke, vette kokosnootzeep, die vloeren beschermt tegen uitloogeffecten en een beschermfilm achterlaat met antistatische eigenschappen.
 13. Vloerwas Tana Greencare Longlife Matt
  Vloerwas Tana Greencare Longlife Matt
  821130
  Tana Longlife Matt, doeltreffende emulsie met een matte uitstraling. Bijzonder geschikt voor gebruik in zorginstellingen dankzij de slipresistentie.
 14. Ontschuimer Tana Ultan Foam-Ex
  Ontschuimer Tana Ultan Foam-Ex
  821017
  Tana Ultan Foam-Ex, ontschuimingsmiddel. Voorkomt schuimvorming en verwijdert bestaand schuim in de afvalwatertanks van sproei-extractiemachines, waterzuigers en schrobzuigmachines.
 15. Vloer en oppervlakkenreiniger Tana Aroma Intense Everest
  Vloer en oppervlakkenreiniger Tana Aroma Intense Everest
  821012
  Tana Aroma Intense Everest, geparfumeerd neutraal reinigingsmiddel, te gebruiken als vloer- en interieurreiniger. Reinigt en laat een langdurig en intensief parfum achter in de ruimte. Everest combineert de frisse geur van een bos met een vleugje citrus.
Tonen als Lijst Foto-tabel
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

1-15 resultaten van 144

Pagina

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.