Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

Comtesse
Voor de beste kwaliteit van het 'huis' koopt u bij ons Comtesse. Regelmatig breiden we het assortiment van dit huismerk uit. Alle productwaarden van Hijman komen hierin samen. Alleen het beste mag mee.
Numatic
Numatic International produceert een uitgebreid programma van huishoudelijke, professionele en industriële schoonmaak- en onderhoudsmachines in de fabriek in het zuidwesten van Engeland.
Diversey
Diversey is een wereldwijde aanbieder van innovatieve totaaloplossingen op het gebied van professionele reiniging en hygiëne. De systemen en methoden worden wereldwijd toegepast en waarborgen de hoogste normen. Hijman is official dealer
MTS Euro Products
Fabrikant en importeur van o.a. hygiënepapier, non-wovens, absorptie-materialen en poetslappen. MTS is een internationaal georiënteerde onderneming.
Tork
Tork levert een compleet systeem Away From Home producten en diensten voor zowel persoonlijke hygiene als voor schoonmaken, reinigen en polishen in de industrie.
Greenspeed
Totale en unieke schoonmaakoplossingen die gebaseerd zijn op microvezeltechnologie en op innovatieve en ergonomische producten.
Vileda
Vileda biedt schoonmaakoplossingen en innoverende schoonmaaksystemen aan voor de professionele gebruikers. Met meer dan 30 jaar ervaring, weten wij dat iedere gebruiker verschillende behoeften heeft in verschillende gebieden.
Unger
Unger biedt een breed assortiment reinigingsproducten voor de professionele schoonmaakindustrie. Unger is vooral bekend door het grote assortiment op het gebied van de proffesionele glazenwasser.
Bampa
'No Tree' Premium Tissue Papier wordt gemaakt van bamboe en andere organische vezels. Het papier wordt geproduceerd zonder dat er een boom voor gekapt hoeft te worden. Voor de proffesional exclusief bij Hijman!
All-care
De fabrikant en importeur van sanitairaccessoires en dispensers voor professioneel gebruik.
3M
3M levert diverse kwaliteitsproducten tbv van de schoonmaak, vloerpads, RVS onderhoudsmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen zijn slechts een paar artikelen uit het ruime assortiment.
Nilfisk-Alto
Nilfisk-ALTO is eigendom van Nilfisk-Advance A/S, een van de voornaamste fabrikanten van professionele schoonmaakapparatuur ter wereld.
Dirks
Dirks klimmaterialen produceert en levert een omvangrijk assortiment aluminium ladders en trappen voor professioneel gebruik.
Power Workwear
Power Workwear is leverancier van superieure bedrijfskleding, regenkleding en veiligheidsschoenen.
Vepa Bins
Vepa Bins heeft het grootste en meest gevarieerde assortiment aan afvalbakken, kapstokken, brievenbussen etc.
Vendor
Vendor, vanaf 1961 toonaangevend op het gebied van toilethygiëne, levert haar concepten in meer dan 30 landen.
CCP International
Cleaning Care Products heeft in het verleden zijn expertise aangetoond op het gebied van innovatie in bescherming en onderhoud.
Tana professional
Tana professional, een dochtermaatschappij van Werner & Mertz, is een leider op het gebied van milieubescherming en duurzaamheid. Hijman is Golden Dealer.