Over ons

 

Uitblinker in aandacht

Het is 1906, Simon Abraham Hijman verkoopt sponzen, zeemleer en borstelwerk. In 2022 te Duivendrecht verkoopt Hijman deze artikelen nog steeds. Al is het assortiment in de loop der jaren behoorlijk uitgebreid met duurzame producten en innovatieve schoonmaakoplossingen. Met een assortiment van meer dan 5000 artikelen en zo’n 3500 klanten behoort Hijman inmiddels tot de top 5 schoonmaakgroothandels. Of het nu om een schoonmaakbedrijf, glazenwasser, school of horeca gaat, wij bieden onze klanten een totaalpakket aan middelen, materialen en machines voor de professionele schoonmaak van de (werk)omgeving. Hijman heeft al 100 jaar kennis en kwaliteit in huis. Uiteraard is Hijman lid van MVO Nederland. En sinds 2012 zijn wij MVO-gecertificeerd op basis van de MVO-wijzer. Daarnaast hebben we het ISO-certificaat 9001-2015 voor kwaliteit. Persoonlijke aandacht zoals Simon die gaf, geven we bij Hijman nog elke dag.

Hijman blinkt uit in aandacht door:
- Gemakkelijk online bestellen: bezorging of pick-up
- Snelle levering door eigen vervoer en chauffeurs
- Zelfservice in onze winkel (1250 m²)
- Optimaal maatwerk en maximale flexibiliteit
- 100 jaar kennis en kwaliteit
- Duurzame schoonmaakoplossingen

Aandacht voor onze mensen

Een geintje uithalen met je teamleden tijdens de lunchpauze, een zieke collega een bloemetje bezorgen, een bijzonder cadeau voor een medewerker die na 25 jaar weggaat: dát is Hijman. Onze medewerkers zijn enthousiast, dienstverlenend en hebben verstand van zaken. Wij vinden het ontzettend belangrijk dat zij gezond zijn, plezier hebben in het werk en zich kunnen blijven ontwikkelen. Dus hup naar de sportschool met het Hijman Fit abonnement! Ook volgen onze medewerkers regelmatig cursussen en opleidingen. Zo blijven zij zichzelf ontwikkelen.

Aandacht voor onze klanten en de keten

Onze klanten en leveranciers zijn niet zomaar partijen van en aan wie wij spullen kopen en verkopen. Het gaat veel verder dan dat. Wij willen als partners samenwerken op de lange termijn. Want dat is de enige manier waarop we volledig duurzaam kunnen worden, kosten kunnen besparen en in kunnen blijven spelen op veranderende wensen van eindgebruikers. Dat lukt niet in je eentje. Daarvoor moet je in de hele keten nauw met elkaar optrekken.

Aandacht voor de schoonmaker

Wij gebruiken duurzame, veilige en slimme producten en machines. Hierdoor wordt schoonmaken niet alleen leuker en gemakkelijker, maar ook veiliger. Want de schoonmaker moet zich prettig voelen en veilig kunnen werken, dáár gaat het ons om.

Aandacht voor een schone planeet

Het leveren van goede service en producten is één ding. Maar Hijman voelt zich ook verantwoordelijk voor mens, milieu en maatschappij. We zijn niet voor niets in het bezit van het ISO milieucertificaat 14001-2015. En waar we ons steentje kunnen bijdragen aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, doen we dat.

Duurzaam ondernemen is wat we doen; een 100% circulair proces de ambitie. Om dit te bereiken, werken we nauw samen met onze leveranciers en klanten. En we proberen voortdurend toegevoegde waarde te bieden aan klanten en eindgebruikers. Bijvoorbeeld zo:

  • Met onze gecertificeerde en ecologische schoonmaakartikelen belasten we het milieu minder;

  • Dankzij onze retourname en recycling produceren we minder afval;

  • Door onze zuinige machines en slimme schoonmaakoplossingen gebruiken we minder grondstoffen.

Meer lezen over hoe wij duurzaam ondernemen?

 

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.