Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

   

 

Osmosewater: 24/7  verkrijgbaar bij Hijman!

 

 

 

Wanneer het ú uitkomt osmosewater tanken.

Glazenwassen met behulp van osmosewater.

  • 24 uur per dag vrije toegang tot osmosewater

  • Mineraalvrij water

  • Voor uitstekende glasbewassing

  • Streeploos ramen wassen

  • Nadrogen niet meer nodig


 

Osmosewater

Bij Hijman kunt u 24 uur per dag osmosewater tanken. U koopt tijdens onze openingstijden een muntje van € 3,00. Hiervoor kunt u 75 liter osmosewater tanken. De tankplaats voor osmosewater zit aan de linkerkant van de inkomende goederen ingang van Hijman.

Wat is osmosewater?

Osmosewater is water waaruit alle opgeloste mineralen zijn verwijderd. Dit gedemineraliseerde water wordt geproduceerd door water onder hoge druk door een membraan te persen. Op de membraan blijven niet alleen mineralen achter, maar door het membraan worden ook alle virussen en bacteriën verwijderd.

Dankzij het lage mineralengehalte in omgekeerde osmosewater kan er een besparing worden gerealiseerd op gebruik van reinigingsmiddelen. Een belangrijk aspect is dat er geen chemisch additief wordt toegepast. Hierdoor zal alleen atmosferische vervuiling via de gevel naar beneden lopen en geen milieu belastende toevoegingen.

De installatie is inmiddels ook uitgebreid met een zogeheten polijstfilter.  Het filter verwijdert de laatste mineralen uit het omgekeerd osmosewater, zodat de geleidbaarheidswaarde van het water tot bijna 0 daalt. Het resultaat is dat op den duur een residu vrij glasoppervlak ontstaat waarop minder makkelijk atmosferische vervuiling hecht. De oorzaak hiervan valt te herleiden uit het oplossende vermogen van water. Het gedemineraliseerde c.q. ontharde water (osmosewater) zorgt ervoor dat een behandeld oppervlak vlekvrij en streeploos opdroogt.

Meer weten over osmosewater? Vraag het ons gerust via de mail of bel ons: 020-6659501.