Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

   

 

Zuinig op het milieu!

 

 

 

Omdat ook wij denken aan de wereld om ons heen! 

 

  • Duurzaam inkopen

  • Milieuvriendelijke producten

  • Groene stroom

  • Cradle to Cradle 

 

Milieu

Duurzaam inkopen

Duurzaam inkopen, dat klinkt mooi, maar hoe doe je dat? Prijs, levertijd en kwaliteit zijn natuurlijk belangrijke factoren bij het inkoopproces. Maar om duurzaam in te kopen wordt er ook gelet op sociale en milieucomponenten. Zo kijken wij bijvoorbeeld niet alleen naar ons eigen personeelsbeleid, maar ook naar het personeelsbeleid van onze leveranciers.

Hijman kiest voor leveranciers die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Dat betekent ook dat Hijman niet altijd de voordeligste partner zal zijn. De voordeligste aanbieders zijn dit vaak maar voor een zeer korte periode. Hijman kiest structureel voor kwaliteit én duurzaamheid.

Milieuvriendelijke producten

Een belangrijk onderdeel van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) bij Hijman zijn milieuvriendelijke producten. Voor zover mogelijk kiezen wij voor de producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Zo heeft Hijman de SURE-lijn van Diversey opgenomen in het assortiment. Producten die 100% biologisch afbreekbaar zijn. Zo kunt u, als klant, altijd kiezen voor een kwalitatief product dat ons klimaat minder of zelfs niet belast. Dat is kiezen voor duurzaamheid!

SURE by Diversey

De SURE producten van Diversey zijn plantaardig en 100% biologisch afbreekbaar. Met SURE kiest u voor mens en milieu én optimale professionele reinigingsresultaten.

Cradle to Cradle by Werner & Metz

Ook Werner & Metz biedt verschillende producten die passen binnen een duurzaam beleid. Wat te denken van de Cradle to Cradle (C2C) middelen? De filosofie van Cradle to Cradle draait om herbruikbaarheid. Een C2C product is altijd onderdeel van een kringloop waarbij er geen grondstoffen verloren gaan. De fles die overblijft na gebruik van het middel is bijvoorbeeld volledig te recyclen. Ook het SMART doserings- en veiligheidssysteem past binnen het principe van ‘De juiste dingen juist doen’.

 

 

U ziet het: bij Hijman gaat het milieu aan ons hart. Meer weten over Hijman & Milieu? Vraag het ons gerust! Mail naar Roland Wink of bel met onze afdeling verkoop: 020-6659501.