Jos Bakker

Bedrijf:  Jos Bakker

Diensten: Een hygiënische omgeving werkt prettig en voelt goed. Wij hebben een compleet pakket met schoonmaakdiensten en aanvullende diensten opgezet om prettige en leefbare omgevingen te realiseren. Ook willen wij de last uit uw handen nemen inzake het bevoorraden van sanitaire voorzieningen en andere schoonmaakproducten. Tevens staan onze medewerkers altijd vast op de projecten, dat betekent voor de opdrachtgever altijd hetzelfde vertrouwde gezicht.

Bedrijfsfilosofie: Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden met opdrachtgevers, zodat zij zich vertrouwd voelen met ons. Daarom staan onze medewerkers altijd vast op de projecten wat betekent voor de opdrachtgever altijd hetzelfde vertrouwde gezicht.

Waarom samenwerken met Hijman? Het begin van de samenwerking tussen Jos Bakker schoonmaakbedrijf en Hijman dateert al van de vorige eeuw. Hijman groeit al vanaf het begin van ons bedrijf met ons mee en deelt ook onze drie kernwaarden: persoonlijk contact, hoge kwaliteit en milieubewust. Op onze accountmanager kunnen wij altijd rekenen en ook bezorger Mark hoort inmiddels bij het interieur. Ook de snelle service zorgt ervoor dat wij onze opdrachtgevers optimaal van dienst kunnen zijn.

Wat is kenmerkend aan het zaken doen met Hijman?

  • Betrouwbaar

  • Persoonlijk

  • Snel en meedenkend

  • Milieu bewust

Op de foto v.l.n.r: Luuk en Jos Bakker

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Dorine of Femke. Of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.