Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

serviceplan

 

Hijman, service als tweede natuur

Uw Numatic schrobzuigmachine goed laten onderhouden, zodat u altijd beschikt over een betrouwbare machine? Dat kan bij Hijman, met het Numatic Service Plan (NSP).  Met het NSP weet u zeker dat uw machine op de juiste manier wordt onderhouden of gerepareerd door een monteur van Numatic. 

Het Numatic Service Plan geldt alleen voor schrob-zuigmachines. Het NSP dekt de kosten van alle tussentijdse reparaties ter oplossing van storingen waarop de deelnemer aan het NSP plan recht heeft. Het NSP dekt niet de directe en/of vervolgschade die voortvloeit uit het niet of niet juist functioneren van een machine. De looptijd van het NSP is 5 jaar en is geldig voor een machine. Alle machines waarvoor een contract is afgesloten, worden gedurende de contracttermijn gratis gerepareerd. Op onderdelen zit 2 jaar garantie, vervanging van verslijtbare onderdelen wordt altijd berekend. Voor de vervanging van accu gelden speciale prijzen die op de volgende manier worden berekend:

 

0-12 maanden     Gratis
13-18 maanden     50% van de bruto prijs
19-24 maanden     80% van de bruto prijs
25 < maanden     100% van de bruto prijs

 

Voor reparatie kunt u direct contact opnemen met de Technische Dienst van Numatic International BV. U zet de machines schoon en met lege tanks klaar op de afgesproken dag en locatie. Voor storing belt u met Numatic International. Alle storingen, aangemeld voor 13.00 uur, worden binnen 2 werkdagen verholpen. Storingen die gemeld worden na 13.00 uur worden binnen 3 werkdagen verholpen. 

Het Numatic Service Plan is alleen geldig indien er een NSP sticker op de machine is geplakt.

Meer weten? De uitgebreide voorwaarden en tarieven kunt u opvragen bij onze service afdeling via de mail of telefonisch: 020-6659501.

Voor reparatie of onderhoud aan uw andere machines kunt u uiteraard bij onze eigen service afdeling terecht. Onze medewerkers helpen u graag!