Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

Service afdeling

Hijman, alle machines zijn te maken

Wat heeft u aan een kwalitatief hoogwaardig product, wanneer de dienstverlening rond dat product niet overeenkomt met dezelfde kwaliteitsstandaard? Hijman Schoonmaakartikelen biedt daarom niet alleen servicevriendelijke producten, maar ook een klantvriendelijke service. Een service met maar één doel: uw apparatuur in topconditie houden, waarmee stilstand van uw apparatuur wordt vermeden. En u daarmee behoeden voor het maken van extra kosten. Hijman denkt graag met u mee. In deze tijd is een kleine besparing toch vaak ook weer een 'grote' besparing!

Door continu te blijven investeren in de opleiding van onze technici kunnen eventuele storingen en preventief onderhoud effectief en efficiënt worden opgelost. De voorraad onderdelen in de servicewagens van onze technici wordt continue afgestemd op hun regio. In het centrale magazijn liggen nog eens meer dan 1.000 artikelen op voorraad. Hijman heeft 2 VCA gecertificeerde technici die bevoegd zijn tot het verrichten van NEN 3140 keuringen. Ook voor het keuren van ladders en valbeveiligingsmiddelen zijn onze medewerkers bevoegd. 

Meer weten over het keuren van uw machines? Kijk dan op Keurmeester

Wilt u een afspraak maken voor reparatie of onderhoud aan uw machine? Dat kan via mail, maar u kunt natuurlijk ook even bellen: 020-6659501.