Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

Alpe d'HuZes
Hijman sponsort teams die voor het goede doel gaan fietsen! Met de opbrengsten wordt wetenschappelijk onderzoek naar kanker ondersteund, met als doel de ziekte onder controle te krijgen, zodat er in de toekomst niemand meer dood gaat aan kanker.

Ronald McDonald Kinderfonds
In Ronald McDonald Huizen logeren gezinnen vlak bij het ziekenhuis of revalidatiecentrum om dicht bij hun kind te kunnen zijn.

Clini Clowns
Wij zijn er voor zieke en/of gehandicapte kinderen. En elk kind heeft zijn eigen specifieke wensen en behoeften. Dat vraagt om verschillende soorten afleiding en plezier.

Stichting Stinafo
Stinafo is een onafhankelijke organisatie die gehandicapte en chronische zieke kinderen helpt grenzen te verleggen.

Be More
Be More gelooft dat mensen de sleutel zijn tot het verkleinen van de grote verschillen in de wereld. Ze steunen lokale ontwikkelingsprojecten niet alleen financieel, maar ook met hun vrijwilligers.

NSGK
NSGK zet zich in voor kinderen en jongeren met een handicap. We maken het mogelijk dat zij met hun beperking gewoon kunnen spelen,leren, sporten, wonen en werken. Helpt u mee?

Stichting de Opkikker
Stichting Opkikker heeft als doel gesteld: Het tijdens of tussen de behandeling door, verzorgen van een fijne dag voor gezinnen, waarvan een kind in de leeftijd van 0 tot en met 17 jaar.

SWGN
De Stichting heeft als doel het organiseren van projecten die het geestelijk en maatschappelijk welzijn bevorderen van mensen met een verstandelijke beperking, chronisch zieken en ouderen.

Voedselbank Amsterdam
Het is de bedoeling dat onze klanten zo kort mogelijk aangewezen zijn op ondersteuning via een voedselpakket. Daartoe bieden we klanten die dat willen, meer dan voedsel alleen.

 

Stichting Nelis
Stichting Nelis is een werkgelegenheidsproject in de Randstad. Speciaal voor jongeren. Stichting Nelis biedt werkloze jongeren een leerwerktraject, gericht op bijvoorbeeld de glazenwasserij. Dit traject omvat een vakopleiding Glazenwasser bij SVS, een stage en tal van belangrijke vereiste certificaten, zoals het VCA en het IPAF. Oja, én een baan na afloop!

 

Armoedefonds

 

Armoedefonds
Het is ongelooflijk dat we anno 2016 nog steeds met armoede te maken hebben in Nederland! Het gaat ons aan het hart als we de schrijnende verhalen te horen krijgen en daarom steunt Hijman het armoede Fonds.