Hijman Schoonmaakartikelen doet aan social return

Social return is het creëren van duurzame werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Hijman Schoonmaakartikelen kiest voor EverydayHeroes als het gaat om social return en schenkt een powercertificaat.

Everyday Heroes bekostigt de laatste stap naar een baan.

Deze banen worden mogelijk door het wegnemen van de laatste hindernissen met behulp van concrete oplossingen, zoals een opleiding, een fiets of wat extra begeleiding. Organisaties en particulieren schaffen Power Certificaten aan en zorgen voor de financiële middelen en hiermee één van meer mensen aan een betaalde baan!

Everyday Heroes

Everyday Heroes is ontstaan vanuit het oersimpele principe van elkaar gewoon een beetje helpen. Omdat iedereen in Nederland een kans op een passende baan verdient. Dit draagt bij aan een gezonde en vitale arbeidsmarkt en aan een samenleving waarin niemand wordt uitgesloten. Omdat een grote groep van honderdduizenden mensen door tegenstrijdige (financiële) belangen en een oerwoud aan regels tussen de wal en het schip raakt, is Everyday Heroes opgezet.

_32A1750.jpg

Wat doet Everyday Heroes

De één heeft een helpende hand nodig, de ander kan juist iets extra’s betekenen. Dat idee van wederkerigheid vormt de basis van Everyday Heroes. Een organisatie of particulier koopt een Power Certificaat en met deze gelden wordt de laatste stap naar werk bekostigd. Zoals een opleiding, begeleiding, rijbewijs of een fiets.

Everyday Heroes werkt met Power Certificaten. Organisaties en particulieren kopen certificaten en helpen mensen aan een baan, een toekomst, een plek in de maatschappij. Gelden uit certificaten worden ingezet om de laatste obstakels op weg naar werk weg te nemen. Elk certificaat is verbonden aan een baan.

Jobcoaches en begeleiders vragen voor kandidaten gelden uit certificaten aan om dat ene contract wél te bemachtigen of om een vervolgstap te maken in een bestaande baan. Bijvoorbeeld voor: Begeleiding van de kandidaat, (vak)opleiding of training, aanpassing werkplek, reiskostenvergoeding of een (elektrische) fiets. Het liefst helpt Everyday Heroes iedereen. Om dat op een goede, zorgvuldige manier te doen, worden spelregels gehanteerd.

Vragen of advies?

Vragen of advies?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma-vr van 08.00 tot 17.00 uur