Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

Hijman zoekt per direct een medewerker commerciële binnendienst (40 uur)

Hijman Schoonmaakartikelen B.V. is een sterk groeiende, toonaangevende landelijke dealer van schoonmaakproducten en reinigingsmachines.

Hijman kenmerkt zich door een open, professionele no-nonsense cultuur. Wij verwachten het nodige van onze medewerkers. Daar tegenover staan uiteraard goede arbeidsvoorwaarden en interessante vooruitzichten.

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar een commerciële duizendpoot, die vol enthousiasme alle voorkomende werkzaamheden op de binnendienst op een nauwkeurige en professionele manier oppakt. Je bent het 1e aanspreekpunt voor (nieuwe) klanten via de telefoon en mail. Je maakt offertes, koppelt assortiment, prijzen en acties terug aan onze klanten, voert after-sales activiteiten uit en onderhoudt het klantenbestand. Je geeft klantgerichte ondersteuning aan de sales, geeft zo nodig advies en informatie over producten en behandelt eventuele klachten.

Jouw profiel 

Je hebt een MBO opleiding afgerond, bij voorkeur in commerciële richting, en enige jaren ervaring in een soortgelijke functie. Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands. Kennis van SAP is een pré, maar het is vooral belangrijk dat je goed kunt werken met verschillende computersystemen. Je bent communicatief heel sterk, bent flexibel en vasthoudend. Je bent een proactieve beller en geeft niet op als iets niet in één keer lukt. Daarnaast ben je resultaatgericht, een echt teamplayer en denk je altijd mee over hoe processen beter kunnen.

Wat bieden wij

Als je ons team komt versterken bieden wij jou:

  • De kans om te werken bij DE toonaangevende fullservice groothandel binnen de professionele schoonmaak
  • Zeer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Een mooie kans op zelfontplooiing
  • Een zelfstandige, verantwoordelijke functie

Hijman biedt een informele werkomgeving met een grote mate van vrijheid én verantwoordelijkheid. Wij werken hard, maar daar staat ook een goede beloning tegenover.

Interesse?

Mail je sollicitatiebrief voorzien van je C.V. naar d.bloemers@hijman.nl

Voor meer informatie over deze functie kun je terecht bij dhr. D. Bloemers, tel. 020-6659501.

 

LET OP: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.