Online bestellen

Bestellen, wijzigen of annuleren

Bij Hijman bestelt u eenvoudig en efficiënt uw schoonmaakartikelen. Zowel met als zonder account kunt u online bestellen in onze uitgebreide webshop!

Heeft u een eigen account? Dan kunt u ook gemakkelijk uw bestelling online wijzigen of annuleren. Nog geen eigen account? Geen probleem! Ook dat regelt u eenvoudig zelf in de webshop. Komt u er niet helemaal uit? We helpen u graag telefonisch met het aanmaken van uw account of het doorvoeren van wijzigingen. U ontvangt altijd per mail een gewijzigde orderbevestiging.

Voorraadstatus producten

Hijman beschikt over een groot assortiment artikelen die direct uit voorraad leverbaar zijn. Wanneer er bij het artikel staat dat het een bestelartikel is, dan bestellen we dit artikel speciaal voor u en heeft het een levertijd. Zeker weten dat u het artikel op tijd binnen heeft? Neem gerust contact op met onze afdeling verkoop: 020-6659501 (toets 1).

Leveringsvoorwaarden

Hoe en wanneer leveren wij precies? Wat kunt u van ons verwachten en wat verwachten we van u? U leest het in onze leveringsvoorwaarden.

 

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Dorine of Femke. Of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.