Welkom bij Hijman Schoonmaakartikelen BV

   

 

Bezoek onze

kledingshowroom!

 

Bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en regenkleding voor elke gelegenheid.

Maak een keuze uit ons uitgebreide assortiment.

  • Veel producten uit voorraad leverbaar

  • Passen, beslissen en direct meenemen

  • Functioneel en modieus

  • Ook mogelijk met uw eigen bedrijfsnaam/logo

  • Gerenommeerde A-merken

 

 

 

Werkkleding en -schoenen

Bij Hijman vindt u natuurlijk ook bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en regenkleding. Kom zelf kijken én passen, want wij hebben voor ieder wat wils. Of het nu gaat om werkschoenen van Cofra of een warme en winddichte jas, bij Hijman vindt u het.

De juiste schoen voor elk soort werk

Mensen die de hele dag op hun voeten staan voor hun werk weten het, goede werkschoenen zijn essentieel. Om maar niet te spreken over de veiligheid in werkomgevingen waar gewerkt wordt met zware materialen, heftige chemie of een elektrostatische omgeving. Werkschoenen van topkwaliteit zijn onontbeerlijk. Daarom kiest Hijman voor gerenommeerde A-merken, die naast uitstekende eigenschappen ook nog modern zijn. Want werkschoenen zijn allang niet meer saai, dat bewijzen de bedrijfsschoenen van o.a. Cofra en Redbrick. Van sneaker tot nette herenschoen, het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

 

 

Werkkleding met comfort en uitstraling

Wie zelf dagelijks bedrijfskleding draagt zal beamen dat er een aantal voorwaarden zijn waaraan die kleding moet voldoen. Waarvan comfort niet de laatste factor is. Als werkgever streeft u naar een uniforme uitstraling van uw medewerkers, bovendien moet werkkleding, waar nodig, bescherming bieden. Onze bedrijfskleding voldoet uiteraard aan de vereiste veiligheidsnormen. Van extra zichtbaarheid, vlamvertragende eigenschappen tot aan bescherming tegen UV, chemicaliën en kou. Dat deze eigenschappen goed te combineren zijn laten wij u graag zien. Bij Hijman vindt u o.a. broeken, shirts, sweaters en jassen. Welke stijl u ook zoekt, of het nu om dames- of herenkleding gaat, in grote, kleine of lengtematen, wij hebben het. Veel kleding is op voorraad, mocht u iets bestellen wat wij niet voorradig hebben, dan zorgen wij voor een snelle levering.

Warm en vochtvrij werken

Niks vervelender dan werken in de kou of regen. Tegen de kou verkopen wij speciale thermokleding van o.a. F. Engel, die lichaamswarmte vasthoudt, maar ook zorgt voor vochtabsorptie en -transport, zodat kleding isolerend blijft. Thermo kleding wordt onder de gewone werkkleding gedragen, als dunne onderlaag, die comfortabel zit.

Bescherming tegen vochtige weerelementen, zoals regen, hagel en sneeuw, kan op verschillende manieren. Te denken valt aan regenkleding, maar u kunt ook kiezen voor bijvoorbeeld een Softshell jack die winddicht en waterafstotend is. Comfortabel, warm en droog. Er zijn mogelijkheden te over om daar voor te zorgen. Vraag het ons.

Bedrukte werkkleding

Uw eigen logo of bedrijfsnaam op uw bedrijfskleding? Dat kan! Wij regelen het hele proces voor u. Van ontwerp tot bedrukking of borduring. Uw bedrijfskleding is immers uw visitekaartje, dus dat moet piekfijn voor elkaar zijn. Meer weten over bedrijfskleding met uw eigen logo’s? Neem dan contact met ons op en wij laten u weten welke mogelijkheden wij kunnen bieden.

Meer weten? Mail ons gerust voor meer informatie.