Hijman Schoonmaakartikelen en Balans Schoonmaak partners in business

Wanneer je dezelfde visie hebt over samenwerken, kwaliteit en duurzaamheid heb je een aantal elementen die essentieel zijn voor goed partnership. Dat partnership hebben Hijman Schoonmaakartikelen en schoonmaakbedrijf Balans al vijf jaar, een eerste lustrum.

Vanaf de overname van Balans door Achint Atwal hebben beide partijen zich ontwikkeld. Deze ontwikkeling zie je terug in beide bedrijven zelf maar ook in de samenwerking.

Voor Balans betekent dit een betrouwbare partij die in staat is snel en correct te leveren. Daarbij zijn een ruim assortiment van kwalitatieve producten tegen de juiste prijs/kwaliteitverhouding natuurlijk belangrijk. Bij de start van de samenwerking kwamen we vaak zelf nog langs om bestellingen op te halen en stond dit nog uitgeschreven op papier. Alle producten staan online waardoor onze medewerkers overal kunnen bestellen en dit op via duurzaam geplande, vaste routes laten afleveren tot in de werkkast. Hiermee is Hijman Schoonmaakartikelen van toegevoegde waarde op de dienstverlening van schoonmaakbedrijf Balans Schoonmaak.

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Dorine of Femke. Of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.