Bedrijf:  Ami Facility. Voor een schone zaak!

Diensten: Ami Facility is als fullservice schoonmaakbedrijf gespecialiseerd in het dagelijkse schoonmaakonderhoud van kantoren en bedrijfspanden. Wij garanderen een schone zaak. Onze betrokken medewerkers werken met de modernste materialen en milieuvriendelijke middelen om u elke dag een schone, prettige en leefbare werkomgeving te bieden volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Uw schone kantoor is onze zorg!

Het reguliere schoonmaakonderhoud van kantoren vormt de basis van onze dienstverlening. Het is van groot belang voor de uitstraling van uw kantoor en een voorname factor voor een gezonde werkomgeving, met minder uitval en meer medewerkerstevredenheid. Het kantoorschoonmaakonderhoud gebeurt meestal dagelijks, maar kan naar wens en behoefte ook met een andere frequentie worden gedaan. Wij zijn flexibel en verlenen deskundige kantoorschoonmaak op maat.

Bedrijfsfilosofie: Ami Facility is een no-nonsense organisatie die doet wat zij belooft en pas tevreden is als u dat bent. Een schone zaak is voor ons een halszaak. Onze gekwalificeerde, ervaren en betrokken medewerkers gaan altijd voor het beste resultaat. Wij streven naar duurzame samenwerking. Naar langdurige relaties met tevreden opdrachtgevers.

Aantal medewerkers: > 30 

Waarom samenwerken met Hijman? Al sinds de oprichting van ons schoonmaakbedrijf Ami Facility in 2005 is Hijman een hele fijne leverancier. Wij doen graag zaken met Hijman omdat het een betrouwbare en professionele partij is voor onze schoonmaakartikelen. Ze hebben deskundige mensen in huis en geven ons goed advies. Ze kunnen op elke locatie in Nederland snel leveren en hebben een erg goede service. Kortom, wij zijn erg tevreden met Hijman als leverancier en kijken uit naar de vele jaren die nog komen gaan.

Wat is kenmerkend aan het zaken doen met Hijman?

  • Goede service

  • Snelle levering

  • Deskundige en vriendelijke medewerkers (veel vaste gezichten)

  • Professioneel advies

  • Uitgebreid assortiment

Op de foto v.l.n.r: Linda van de Bunt en Anne-Mary van der Pijl

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.