Bedrijf: Accent Schoonmaak

Diensten: Accent Schoonmaakbedrijf is al bijna 25 jaar gespecialiseerd in schoonmaakdiensten voor kantoren, scholen, dokters- en tandartspraktijken en VvE’s. Elke dag weer zetten we ons in voor een schone en frisse omgeving waarin klanten, bezoekers en bewoners zich welkom voelen.

Bedrijfsfilosofie: Accent Schoonmaakbedrijf is een bijzonder schoonmaakbedrijf. Het is onze missie om een veilige werkomgeving te zijn waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen schitteren. Onze oprichter heeft zelf dove ouders, en daarom koos hij er vanaf het begin voor om dove mensen die moeilijk aan het werk komen een kans te geven. Een kans om van waarde te zijn. Voor zichzelf, in hun werk en voor de maatschappij. En nog steeds zijn de meeste van onze medewerkers doof. Maar via onder andere WhatsApp is de communicatie geen enkel probleem. (En het is trouwens waar dat veel doven door hun handicap visueel sterker ontwikkeld zijn, en daardoor meer oog hebben voor detail!)

Waarom samenwerken met Hijman? Het grotendeel van ons personeel is auditief beperkt en wordt altijd, ondanks de beperkte communicatie, vriendelijk geholpen. Met handen en voeten komen we er altijd wel uit.

Wat is kenmerkend aan het zaken doen met Hijman?

  • Snelle service

  • Goede bezorging

  • Geduld

Op de foto: Marcel Voskuilen

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Dorine of Femke. Of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.