1nergiek

Bedrijf: 1nergiek. Schoon. Voor elkaar!

Diensten: Schoon, schoner, schoonst. 1nergiek is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf dat spik en span schoonmaakt, mét oog voor de omgeving. Onze kracht? Dat zijn onze mensen. Daarom stellen wij het welzijn van onze mensen voorop. De winst hiervan is groot, voor onze opdrachtgevers en onze medewerkers. Daarom doen we meer dan schoonmaken alleen.

1nergiek is actief in vastgoed, de culturele sector, winkelcentra en op scholen. Elke branche vraagt om een specifieke aanpak. Wij kennen het verschil, leggen het accent en doen meer. Onze organisatie telt meer dan 600 medewerkers en is een middelgrote speler op de zakelijke schoonmaakmarkt. Naast schoonmaken en glasbewassing zijn we expert in bijvoorbeeld vloeronderhoud, dieptereiniging en graffitiverwijdering en leveren we facilitaire ondersteuning op diverse vlakken.

Bedrijfsfilosofie: Wij van 1nergiek geloven in de kracht van onze mensen. Elke dag weer gaat het om het inzetten van alles wat we in huis hebben. Aan kennis, ervaring, ideeën en talenten. Alleen zo kunnen wij slim vernieuwen vanuit flexibiliteit, oplettendheid, vrijheid en interactie.

Aantal medewerkers: > 600

Waarom samenwerken met Hijman? Hijman denkt mee over het aanbod van de materialen en middelen. Ze zijn snel en nauwkeurig met uitleveren op de diverse locaties in het land en in de communicatie helder en er is sprake van een goed persoonlijk contact. Kortom fijne partner om mee samen te werken.

  • Wat is kenmerkend aan het zaken doen met Hijman?
  • Snel
  • Accuraat
  • Meedenken
  • Goede communicatie

Vragen of advies?

Vragen, advies of klachten?

Chat met Nigel of neem contact op via: [email protected] of 020 665 95 01.

De chat is beschikbaar van ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur.